Vi är tillbaka

Jajamen nu är vi tillbaka hos familjen och det var här hela resan startade på Phu Qouc, i Vietnam. Det känns skönt att vara tillbaka och vi fick ett glatt välkomnade. 

Dagen som sagt tillbringades först med att hämta ut tvätten, packa väskan och ta oss till flyget i Kuala Lumpur. Flyget var självklart lite försenat, vi har nog inte haft ett ända flyg som gått exakt den tiden som är planerat sen vi lämnade Sverige. Men som tur är har vi ingen stress, men ändå lite irriterande haha! 

Nu när vi väl kom fram så har vi bara suttit och pratat med Ashley och Marco om vad vi missat och vart vi varit osv. Sen tog vi oss till stranden och kollade solnedgången, tog en glass och beställde mat till hotellet. 

Sen blev de det vanliga här sitta nere på allmänna ytan och snacka skit med de andra som bor här. Ändå något som var saknat! Jossan var överlycklig för hon hade två små kattungar i famnen hela kvällen. Det är som ett zoo här nu med 3 hundar, 2 kattungar och 4 små valpar som inte ens öppnat ögonen än, såååå mysigt! 

Nu ska vi sova och imorgon blir det en dag på stranden. 

/M&J