2 dagar på Koh Samui

Första riktiga heldagen tillbaka på Koh Samui passade vi på att ta sovmorgon och njuta av att vi har ett privat rum för första gången på 3 månader. Vilket var magiskt, vi har äntligen fått sova ordentligt, eller iallafall bättre än tidigare nätter. 
Först så spenderade vi dagen på stranden för att suga in ännu lite mer d-vitamin. Havet bjöd på väldigt stora vågor och det har varit lite läskigt att bada. 

Mot kvällen tog vi oss mot en marknad som låg lite längre bort från vart vi bor. Vilket var kul att få se något annat än bara gatan där vi bor. 
(null)

(null)

Vi avslutade dagen med lite kokosglass och rörde oss tillbaka för att sova. 

Idag bestod dagen i stort sett av samma sak, stranden och sen blev det marknad. Vi käkade även middag på marknaden och provade lite allt möjligt som fanns där. 

(null)

Vi avslutade det hela med att testa äta syrsor och Jossan testade även gräshoppa. Vilket var en väldigt speciell smak och upplevelse. Ni kan se videon på när vi åt dom på vår Instagram mijoiasien. 

Vi rörde oss sedan hem och ska nu bara ta de lugnt och ladda upp inför morgondagen. Då händer det spännande saker, vi hörs då! 

/M&J 

Kommentera här: