Hejdå Phayam

Igår så startade dagen med en riktigt bra frukost! 

(null)

Sedan blev det strandhäng för hela gänget, alltså vi och Roffe och Agneta. 

(null)

Sista kvällen då på koh Phayam spenderade vi först med pizza till middag och sedan en varsin drink på hotellet. Vi tog det alltså bara lugnt. 

Idag så var det samma morgon rutin med en riktigt bra frukost och sen blev det stranden halva dagen fram till lunch. Efter lunch hoppade vi i havet en sista gång och gick sen in i duschen. Vi tog en sista fika med Roffe och Agneta, sedan vid 16 blev vi hämtade på varsin moppe taxi och körda till hamnen. 

(null)

Vi hoppade på båten och tog oss in till Ranong där vi blev hämtade av mamma kiwi. Vi åt sedan middag på hennes resturang som ligger precis vid busstationen. Så just nu sitter vi här och väntar på att ta oss till bussen. Vi ska alltså åka nattbuss idag till Bangkok, som också är sista stoppet på resan.  Så om allt går som planerat så har vi fått sova ordentligt och ska vara framme i Bangkok klockan 06 imorgon.

Det är med blandade känslor vi rör oss mot sista stoppet på resan. I jossans huvud så är hon i stort sett redan på jobbet, medans Michis planer inte blev som hon tänkt sig så känslorna att komma hem är inte riktigt samma. Men vi är iallafall överens om att det ska bli skönt att komma hem till sin egna säng och träffa familjen. 

/M&J 

Kommentarer:

1 Farmor och farfar :

Välkomna hem 😍😍

Kommentera här: