Vilken dag!

Oh herregud vilken underbar dag, detta har varit magiskt. Vi har varit på snorklingtur idag och det har varit den bästa snorklingen någonsin. Klockan 11 åkte båten till första stoppet och det var tre taggade brudar på båten. 

(null)

Det var 5 stopp på resan och det var verkligen 5 olika platser med fiskar och koraller att se. En extrem blandning av storlekar och olika färgglada fiskar. Tyvärr så fick vi inte så några sköldpaddor, men vet ni vad vi fick se... HAJAR!!! Vi fick alltså snorkla med hajar, och nej inga stora, eller ja dom var väl iallafall 1-2 meter långa. Men wow detta var ett av de häftigaste ögonblicken, det var så magiskt. Detta kommer vi leva på länge! 

(null)

Efter detta blev det sista stoppet och vi chillade på stranden och tog det lugnt. Man kan säga att efter att ha snorklat hela dagen så blir man faktiskt rätt trött. Japp som ni vuxna brukar säga, vi fick helt enkelt för mycket frisk luft. 
Vi passade på att köra en liten foto time också nu när vi börjar bli lite bruna, hehe! Så här kommer ännu en selfie. 😉

(null)

Till middag blev det en billig middag på vårt nya favorit ställe här på Koh Tao. Vi passade på att äta lite skaldjur och sen lyxade vi till det mes lite bananpannkaka till efterrätt. Detta toppade verkligen dagen, och wow vilken fantastisk dag det har varit! 

/M&J 


Kommentarer:

1 Anonym:

Var är tungan ?

Svar: Den stanna i munnen denna gång!
mijoiasien.blogg.se

2 Agneta&morfar:

Det klär dig bättre😋😘

Kommentera här: