Hejdå 2018 & hej 2019

Gott nytt år alla nära och kära! 

Imorse så vaknade vi inte direkt upp snygga och fräscha, utan de var två slitna brudar plus en förkyld Michis. Japp jag är sjuk igen... Håller tummarna att man klarar sig i Thailand sen. 

Nu har vi varit tillbaka i Phu qouc i 3 dagar och vad har vi gjort då? 

I lördags som var första heldagen här så gjorde vi absolut ingenting förutom att ligga på stranden och ta de lugnt. Ladda upp lite batterier i kroppen för de kommande två dagarna som var. 

Så på söndagen hoppade vi på vår moppe som vi hyr här och rörde oss söder ut, för att komma till Cable cars. Det är tydligen världens längsta tur och denna gång var det inte alls lika läskigt som dem i Langkawi. Dessa kändes betydligt mer stabila, så dessa tog oss ut till en mindre ö i söder där vi spenderade 2h på stranden. Sen rörde vi oss tillbaka på moppen igen för att göra sig redo för bbq kväll. Kvällen slutade med att vi mötte upp Milton (från rosers) och Kenta (från Märsta) och vi var ute till 06, ja de blev en väldigt sen kväll men mycket skratt!  (null)

(null)

(null)

Sen kom nyårsafton, ja de började ju med att vi sov bort hela dagen. Efter en dag i sängen så var det bara att slira om och åka till Sailing klubb där dem vi träffade förra gången vi var här jobbar. Det blev en god men dyr middag och vi var extremt sega och väntade mest på att klockan skulle slå tolv så vi kunde åka hem och sova igen. Men nej 23.30 slutade Jack i köket, Milton och Kenta kom dit och festen började. Vi firade in de nya året och hade en sjukt kul kväll tillsammans, som inte slutade lika sent som kvällen innan. 

Ja idag då, vi har i stort sett sovit bort hela dagen idag också. Vi har kört två svängar med moppen för att ta oss utanför hotellet för lite mat. Men det är typ allt. Nu ligger vi sängen igen och ska gå och lägga oss tidigt så vi har ork att göra något imorgon! 

/M&J 

Kommentarer:

1 Agneta:

Hej där❣ Ni har det jobbigt men kul verkar det😁 Tänker, hur orkar ni😜 men ...
Här är det lite lugnare med firandet! Ta det lite lugnt nu och krya på dig, bästa Michis💖KRAM Agneta&morfar

2 Anonym:

Hej, hoppas att michis kryar på sig
Kolla väderleken och stormvarningen för bl a koh Samui

3 Anonym:

Har ni kollat vädret och den häftiga stormen som är på väg. Var rädda om er
Kramisar Agneta och Roffe

Kommentera här: