Koh Phangan

Ja vi vet, vi har varit dåliga på att uppdatera. Men i sanningens namn så har vi varit sjuka, sovit dåligt, festat och tillbringat dagarna på stranden. 

Jossans halsont och förkylning har inte riktigt velat lagt sig och hon har lite halsont till och från. Jag tillbringade en natt på toaletten och hade fått i mig något som kroppen tyckte skulle komma upp. Sen har vi inte sovit speciellt bra här, sängarna har varit stenhårda och folk som sprungit fram och tillbaka i rummen hela nätterna. 

Sen dagtid så har vi spenderat dagarna på stranden och bara tagit det lugnt och försökt återhämta oss. Vårt hostel låg precis på stranden och det var härligt det! 
Här är lite bilder från hur dagarna har spenderats: 
(null)

(null)

(null)

Idag reser vi vidare till Koh Tao för att göra de sista utflykterna. Nu är de 2,5 vecka kvar av resan och vi ska bara nu fokusera på att ladda batterierna och komma hem friska och utvilade, iallafall det vi hoppas på!

/M&J 

Kommentarer:

1 Farmor och farfar :

Ta vara på dom sista veckorna, och var rädda om er.
Kram 😍😍😍🏝🌞🌞

2 Rolf Helleday:

Vi ses snart !

3 Agneta&morfar:

Hej på er, synd att ni inte känner riktigt pigga och fräscha. Vi har det toppen på vår ö koh samet som vi lämnar den1 febr.

4 Agneta&morfar:

forts. Vi tar oss då till "vår"ö koh payam fast på norra delen, Banana resort.
Livet på koh tao brukar gå ut på att man ska ta dykarcertifikat. Ska ni det? Michis vad är det för mat du inte tål eller blir det för mycket dricka? Ha det nu så bra så ska det bli roligt att få träffa er. Kram kram❤😎❤🌞❤😃❤

Svar: Vi bokade precis och kommer till koh Phayam den 8 feb. ☺️ nej det var förmodligen en matförgiftning från något litet hak, en dålig räka eller nåt sånt. Men mår bättre nu! Kram ❣️
mijoiasien.blogg.se

Kommentera här: